Banners & Borden

Met de banners of stoepborden van print4packaging geeft u op een snelle en goedkope manier een professionele look aan uw winkelpresentatie of beursstand. De roll-up banners worden standaard enkelzijdig en in full colour gedrukt. De banners worden geleverd met een handige draagtas en worden altijd binnen zeven werkdagen geleverd, eventueel is een spoedlevering van vijf werkdagen mogelijk. Uw ontwerp wordt gedrukt op sterk en stevig PVC en de cassettes zijn verkrijgbaar in drie varianten, namelijk basic, selected en luxe.

Naast de banners leveren wij ook stoepborden. U heeft de keuze uit drie verschillende stoepborden verkrijgbaar met of zonder poster. Al onze stoepborden zijn:

 • Verkrijgbaar in spatwaterdicht of 100% waterdicht
 • Gemakkelijk poster-wisselsysteem
 • Stabiel op elke ondergrond

De stoepborden zijn verkrijgbaar in hoogwaardig aluminium of stevig kunststof.  Uiteraard kunt u gelijk een bijpassende poster bestellen op PVC of Blueback. Blueback is geschikt wanneer het bord niet altijd buiten staat, PVC is een goed alternatief wanneer uw stoepbord de weersinvloeden moet trotseren.

Banners
 • Keuze uit drie verschillende maten
 • Luxe en professionele uitstraling
 • Bedrukking mogelijk aan zowel voor- als achterzijde
Ontwerpen
Stoepborden
 • Verkrijgbaar met poten of wieltjes
 • Met vulbare watertank
 • Verkrijgbaar in aluminium of zwarte poedercoating
Ontwerpen

Stel uw eigen banner of stoepbord samen

Via onze ontwerpmodule stelt u in vier gemakkelijke stappen uw professionele banner samen. De stappen die u volgt zijn:

 1. Kies uw formaat banner en soort afwerking van de banner of het stoepbord
 2. Upload uw eigen ontwerp of start met een basisontwerp van print4packaging en voeg uw eigen tekst en afbeeldingen toe
 3. Kies de bedrukking (alleen voorzijde of dubbelzijdig)
 4. Betaal en laat uw banner of stoepbord bezorgen of haal hem af bij een drukker in uw buurt

Klantenservice

print4packaging is een webshop voor en door lokale drukkerijen. Daarom kunnen wij u echt maatwerk leveren en hebben we het grootste assortiment drukwerk van Nederland. Staat uw gewenste banner of stoepbord er niet bij of heeft u geen tijd om een ontwerp te maken? Neem dan contact op met ons of bel ons via 036 524 58 27. Wij helpen u graag om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven.

Veelgestelde vragen over banners en stoepborden

Om u te helpen bij het bestellen van een banner of stoepbord hebben wij een aantal veelgestelde vragen over banners op een rij gezet.

Wat kan ik allemaal laten drukken op een banner?

Omdat onze banners worden gedrukt in fullcolour kwaliteit en op hoogwaardig PVC heeft u de mogelijkheid om zelfs foto’s te laten drukken.

Wat gebeurt er na mijn bestelling via de webshop van print4packaging?

print4packaging werkt samen met lokale drukkerijen, een uniek concept in Nederland. Wanneer u in onze webshop u bestelling heeft afgerond, zorgen wij dat deze terecht komt bij een drukkerij dicht bij u in de buurt. Zij controleren uw bestand of ontwerp op onjuistheden of kwaliteit. De drukkerij neemt direct contact met u op wanneer er iets mis blijkt te zijn. Vervolgens start de drukkerij de productie op en afhankelijk van uw wensen wordt er een levertijd van de banner of stoepbord besproken (standaard zeven werkdagen). U heeft de mogelijkheid om het gekozen product zelf af te halen of te laten verzenden.

Hoe zet ik mijn banner op?

De roll-up cassette zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel uw banner op te zetten of af te breken. Steek de bijgeleverde buizen in de juiste volgorde in de cassette en trek vervolgens aan de metalen lus aan de bovenkant van de cassette. Haak de lus aan de bovenste buis en uw banner staat. Bij de banner wordt een stevige draagtas geleverd inclusief een schouderriem.