Cosmetica verpakkingen

Print 4 Packaging is de aangewezen specialist voor op maat gemaakte, bedrukte cosmetica verpakkingen. Niet alleen de eigenschappen van het cosmeticaproduct zelf, maar ook de verpakking is ontzettend belangrijk om een klant over te halen tot het aanschaffen van cosmetica. Een mooi en strategisch bedrukt cosmeticadoosje verleidt de klant om het product te kopen en gebruiken. Mogen wij uw cosmetica verpakkingen maken?

Contact

Waarom kiezen voor Print 4 Packaging?


Sterk in kleine aantallen

Persoonlijke benadering

Hoogvolume producties

Razendsnelle levertijden

Cosmetica verpakkingen op maat

Wilt u een standaard doosje met een neutrale uitstraling of juist een glossy doosje met vernis of goudfolie? Hoogglanzend of mat, het maakt allemaal niet uit: bij Print 4 Packaging zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bij ons terecht voor bedrukte:

  • Doosjes
  • Sleeves
  • Golfkarton in verlengde

Op basis van uw wensen ontwerpen en bedrukken we de ideale verpakking. We begeleiden u tijdens het complete proces. Alles met één doel: een cosmetica verpakking realiseren die het product volledig tot zijn recht laat komen en de herkenbaarheid ervan versterkt.

Cosmeticadoosjes in verschillende categorieën:

Bij Print 4 Packaging maken en bedrukken we verpakkingen voor verschillende typen cosmetica. Denk hierbij aan de verpakkingen om onderstaande producten in te verpakken. U zorgt voor het product... wij voor de verpakking ervan.

Ogen

Bijvoorbeeld mascara, oogschaduw, oogpotlood, eyeliner, wenkbrauwpotlood en make-up remover.

Lippen

Bijvoorbeeld lipstick, lipgloss, lippotlood en lippenbalsem.

Huidproducten

Bijvoorbeeld foundation, camouflageproducten, concealer, poeders, bronzingproducten, glansproducten en rouge.

Nagels

Bijvoorbeeld nagellak, nagelversteviger en nagellakremover.

Haarproducten

Bijvoorbeeld shampoo, crèmespoeling, haarmasker, haarkleuring, mousse, gel, wax, haarlak, relaxers en straighteners.

Lichaamsproducten

Bijvoorbeeld massageolie, handcrème, bodymilk, ontharingsproducten, antirimpelcrème, zeep, deodorant, scheerschuim, voetverzorging en talkpoeder.

Mondproducten

Bijvoorbeeld tandpasta, mondwater, mondspray, whiteningproducten en tandenborstels.

Bad en douche

Bijvoorbeeld badschuim, badparels, badolie, badzout, douchegel en scrubzout.

Zon

Bijvoorbeeld antizonnebrandproducten, aftersun, self-tanproducten en zonnebankproducten.

Parfum

Bijvoorbeeld parfumdoosjes, parfumtesters en parfumverpakkingen.

Cosmetica displaydozen

Tussen de talloze andere merken moet uw cosmeticaproduct er gelijk uit springen. Dit doet u in eerste instantie met een stijlvolle cosmetica verpakking, maar u gaat hierin nog een stapje verder met een displaydoos die bijvoorbeeld op de toonbank staat. Een displaydoos is groter en biedt hierdoor extra gelegenheid om een impulsaankoop te stimuleren. Ook wat betreft het ontwerpen en bedrukken van displaydozen zijn we u graag van dienst.

Kwaliteit en eenheid

Een professionele uitstraling van uw productlijn gaat gepaard met het consequent doorvoeren van huisstijlelementen en het gebruik van dezelfde materialen. Wanneer u meerdere producten in uw assortiment heeft, of als er later nieuwe producten toegevoegd worden, is het van belang dat er geen kleur- en kwaliteitsverschillen zichtbaar zijn in de verpakkingen. Het is belangrijk om eenheid uit te stralen.

Onze drukkers werken met de meest hoogwaardige apparatuur en controleren met moderne meetinstrumenten continu de drukkleuren. Daarnaast bewaren we drukvoorbeelden om de kwaliteit op een constant niveau te houden, ook bij herhaalopdrachten.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft uw producten of ontvangt u graag een offerte? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Vestiging*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst