Doos bedrukken concept

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we dé specialist in bedrukte verpakkingen op maat. Laat uw doos bedrukken door onze specialisten en creëer een uniek en persoonlijk visitekaartje voor uw klanten. Naast een ruim aanbod standaard dozen produceren we ook dozen op maat die we geheel naar uw wens bedrukken. We verzorgen het gehele bewerkingsproces binnen onze vestiging met de nieuwste apparatuur: van productie tot het bedrukken van de dozen. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van hoogstaande kwaliteit en razendsnelle levering. Laat uw doos bedrukken bij Print 4 Packaging en profiteer van onze voordelen:

 • Hoogstaande kwaliteit voor scherpe tarieven
 • Grote oplage tot wel 5000 exemplaren
 • Zeer snelle levering
 • 100% maatwerk
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Kleine oplage mogelijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw doos te laten bedrukken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies om het maximale uit uw bedrukte verpakkingen te halen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 036 524 58 27. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct een offerte aanvragen 036 524 58 27

Dozen bedrukken prijs

Bij Print 4 Packaging gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en bieden we u legio mogelijkheden om uw doos geheel naar wens te bedrukken. We denken met u mee en aan de hand van uw voorkeuren bespreken we de mogelijkheden. De prijs voor het bedrukken van uw dozen is afhankelijk van meerdere factoren:

 • Materiaalkeuze
 • Grootte van bedrukking
 • Gewenste kleuren
 • Oplage

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw doos te bedrukken of heeft u behoefte aan een vrijblijvende prijsindicatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via 036 524 58 27. We voorzien u graag van persoonlijk advies en sturen u zo spoedig mogelijk een scherpe prijsindicatie.

Direct een offerte aanvragen

Doos bedrukken op maat

Door ons inhouse productiesysteem zijn we in staat om naast onze standaard dozen, ook dozen op maat te produceren. Aan de hand van uw wensen bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden. U bepaalt bij ons helemaal zelf hoe uw dozen eruit komen te zien. Denk hierbij aan het soort materiaal, de maat, het type doos, bedrukking en eventuele speciale afwerking. We gaan vervolgens direct aan de slag en ontwerpen en bedrukken binnen zeer korte tijd een conceptversie. Door eerst een conceptversie te produceren, bieden we u de mogelijkheid om vroegtijdig eventuele aanpassingen door te voeren. Bent u helemaal tevreden met het concept? Dan starten we de productie van de gehele oplage en houden we u nauwkeurig op de hoogte van de status van uw dozen.

[IMG]

Doos bedrukken kleine oplage

Zowel grote als kleine organisaties hebben veel baat bij deskundig en vooral uniek bedrukte dozen en verpakkingen. Door ons ruime inhouse productiesysteem zijn we in staat doosjes te bedrukken in zeer grote oplage tot wel 5000 exemplaren. Daarnaast ontwikkelen en produceren we bedrukte verpakkingen in kleine oplage. Dankzij onze geavanceerde apparatuur werken we zeer efficiënt, waardoor we u ook voor enkele stuks de scherpste prijs bieden.

[IMG]

Dozen bedrukken met logo

Bij Print 4 Packaging bepaalt u helemaal zelf hoe uw dozen eruit gaan zien. Uiteraard voorzien we u graag van persoonlijk advies tijdens het ontwerpen. We bedrukken uw dozen met de gewenste tekst, zoals een citaat of pakkende slogan. Daarnaast geven we uw dozen meer vorm door ze te bedrukken in de gewenste kleuren. Laat uw dozen bedrukken met uw logo en breng uw bedrijf onder de aandacht bij het gewenste publiek. Op die manier verzorgen we een belangrijk deel van de marketing van uw organisatie. Dozen bedrukken met logo is marketingtechnisch zeer voordelig en zet uw producten én uw bedrijf op de kaart.

Voordelen van doos bedrukken

Met ruim 20 jaar ervaring beschikken we over de kennis en kunde om succesvol verpakkingsmateriaal te ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen en de doelgroep die u wilt aanspreken, bespreken we gezamenlijk de kansen en mogelijkheden. Laat uw doos bedrukken door Print 4 Packaging en geef uw product net het beetje extra dat nodig is:

 • Herkenning voor (potentiële) klanten
 • Unieke en professionele uitstraling
 • Aantrekkingskracht
 • Een visuele vertaling van uw product

Doos bedrukken voor iedere branche

Met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur verzekeren we u van kwalitatief hoogstaande verpakkingen voor iedere branche. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaand overzicht van verschillende branches waarin we werkzaam zijn en bekijk enkelen van onze vele succesvolle resultaten.

Food industrie

Producten in defood industrie eisen een verpakking van hoogstaande kwaliteit die aan alle gezondheidseisen voldoet. Levensmiddelen moeten immers een bepaalde tijd houdbaar zijn, waarvoor een goede doos of verpakking noodzakelijk is. We bieden dan ook tal van mogelijkheden om uw levensmiddelen op de juiste manier te verpakken en te bedrukken. Op die manier zorgen we ervoor dat uw product opvalt in de volle schappen.

Direct een offerte aanvragen

Non-food industrie

Laat uw doos bedrukken voor producten uit de non-food industrie, zoals sieraden, elektronica en overige accessoires. De verpakking van dergelijke producten is belangrijk voor het imago van uw bedrijf en zorgt voor een optimale beleving bij klanten. De mogelijkheden zijn legio: van standaard tot luxe doosjes bedrukken.

Direct een offerte aanvragen

Cosmetica

Luxe doosjes bedrukken voor cosmeticazorgt voor net dat beetje extra, waardoor klanten zich verbonden voelen aan uw merk. Hierdoor zullen ze sneller opnieuw bij uw merk terugkomen en versterkt u de herkenbaarheid van uw producten. Denk bijvoorbeeld aan een hoogglanzende of juist een matte afwerking. Daarnaast beperken we ons niet tot het bedrukken van doosjes. Ook voor de bedrukking van tubes, flesje en potjes kunt u bij ons terecht.

Direct een offerte aanvragen

Farmaceutische industrie

We ontwikkelen en bedrukken doosjes voor de farmaceutische industrie met de grootste zorg en precisie. We beschikken over de juiste apparatuur en kennis om ieder doosje naar wens te bedrukken, waarbij we rekening houden met de richtlijnen van de farmaceutische industrie. Daarnaast bedrukken we de bijsluiter wanneer dit nodig is.

Direct een offerte aanvragen

Private label

Brengt u een nieuw private label op de markt? Dan is het van groot belang dat uw product opvalt tussen alle andere producten. Promoot uw nieuwe product en laat uw doos bedrukken met een uniek en strategisch ontwerp. Deze produceren we geheel op maat. Denk hierbij aan uw bedrijfsnaam of slogan. Daarnaast heeft u de keuze uit blisters, cups, sleeves of golfkarton.

Direct een offerte aanvragen

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw dozen door ons te laten bedrukken? Neem dan contact met ons op via 036 524 58 27 of vul onderstaand contactformulier in en ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.