Farmaceutische verpakkingen

Wat betreft farmaceutische verpakkingen is Print 4 Packaging de aangewezen specialist. We maken verpakkingen voor de farmaceutische industrie en gezondheidssector met de grootst mogelijke zorg. Efficiënt, snel en in iedere gewenste batchgrootte. Zo heeft u altijd beschikking over de juiste hoeveelheid farmaceutische verpakkingen om te voldoen aan de marktvraag. Mogen wij uw farmaceutische verpakkingen maken?

Contact

Waarom kiezen voor Print 4 Packaging?


Sterk in kleine aantallen

Persoonlijke benadering

Hoogvolume producties

Razendsnelle levertijden

Uw farmaceutische verpakking compleet op maat

Bij Print 4 Packaging kunt u terecht voor bedrukte medische doosjes.


Neem contact op en bespreek met ons uw wensen: wij maken de gewenste verpakkingen compleet op maat.

Volgens de strengste richtlijnen

U produceert uw medicijnen volgens de strengste richtlijnen en met de grootst mogelijke zorg. Wat betreft de farmaceutische verpakkingen leggen wij de lat net zo hoog: we hebben hoogwaardige machines en gekwalificeerd personeel. Jarenlange ervaring op het gebied van farmaceutische verpakkingen staat tot uw beschikking.

Ruim 20 jaar ervaring

Dankzij ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van farmaceutische verpakkingen weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede begeleiding in het complete traject is. De toegevoegde waarde zit bij ons dan ook onder andere in service en persoonlijk contact. Maar ook uitstraling, materiaal en duurzaamheid staan bij ons centraal. We bieden u de complete oplossing, van a tot z.

Contact opnemen

Bespreekt u graag eens vrijblijvend de mogelijkheden voor het bedrukken van uw farmaceutische verpakkingen of kunnen wij u voorzien van een offerte? Voor deze en al uw andere vragen neemt u contact op via het onderstaande contactformulier.

Vestiging*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst