Luxe verpakkingen

Met luxe verpakkingen verpakt u uw geschenken op een originele, persoonlijke manier. Ons assortiment bestaat uit luxe kartonnen en kunststof verpakkingen die de attentiewaarde van uw geschenk verhogen. Al onze producten zijn op maat te maken: u bepaalt zelf de afmetingen en de afwerking van de verpakking. Klik op de luxe verpakking van uw keuze, download een leeg template en ontwerp uw eigen verpakking. U kunt ook een afbeelding uploaden om de verpakking een persoonlijk tintje te geven. Een luxe verpakking is bij print4packaging al te bestellen vanaf € 1,13 per stuk.

 • Luxe verpakkingen vanaf € 1,13 per stuk
 • Alle verpakkingen zijn op maat te maken
 • Kartonnen verpakking binnen 2 werkdagen bezorgd
 • Uw bestelling gratis bezorgd
 • Full color en digitale bedrukking

Offertemap 2
v.a. € 2,84
Boutique tas klein
v.a. € 2,20
Boutique tas groot
v.a. € 2,60
Archief box 40mm
v.a. € 6,25
Archief box 20mm
v.a. € 6,25
Boutique tas extra klein
v.a. € 1,77
Golfbaldoosje Perf & Tape
v.a. € 1,13
Sla uw slag met een origineel ontwerp
Pennenbak Perf & Tape
v.a. € 1,13
Creëer een persoonlijk pennenbakje
Giftbox Perf & Tape
v.a. € 2,26
Verras met een speciaal ontworpen cadeau
Visitekaartjedoosje Trim & Tape
v.a. € 1,13
Bewaar uw visitekaartjes in een bijpassend doosje
Wijntas
v.a. € 1,79
Een speciaal ontworpen wijntas als geschenk
Wijndoos Perf & Tape
v.a. € 2,26
Een originele geschenkverpakking om op te vallen
CD/DVD hoesje Trim & Tape
v.a. € 1,13
Maak een cd-/dvd-hoesje op maat
Pillow pack Trim & Tape
v.a. € 1,13
Verpak uw geschenk op een originele wijze
Mug Box Perf & Tape
v.a. € 1,13
Maak een originele en persoonlijke verpakking

Bekijk meer luxe verpakkingen

 

Luxe verpakkingen op maat

Bij print4packaging kiest u uit verschillende luxe verpakkingen om uw geschenk op een originele manier te verpakken. Klik op de verpakking van uw keuze en bekijk de specificaties. Zo vindt u bij elk product de kosten voor bepaalde aantallen, de minimale en maximale afmetingen van de verpakking en wat u moet aanleveren zodat wij aan de slag kunnen met de productie van uw luxe verpakkingen.

Uw eigen ontwerp aanleveren

Het is mogelijk om zelf het ontwerp van uw luxe verpakking te maken, zodat wij dit direct kunnen drukken. Op de productpagina downloadt u eenvoudig een .zip-bestand, waarin u een aantal documenten vindt. U kunt met bijvoorbeeld Adobe InDesign het product ontwerpen en naar ons toesturen.

Uw luxe verpakking laten ontwerpen

print4packaging kan het ontwerp van uw product realiseren. Bij het product van uw keuze vindt u de gegevens die wij nodig hebben om aan de slag te kunnen: de gewenste afmetingen en de afbeeldingen die u graag op de verpakking terugziet. Als u de luxe verpakking door ons laat ontwerpen, rekenen wij hiervoor extra kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

Sample van de verpakking bestellen

Heeft u een grote hoeveelheid luxe verpakkingen nodig, maar wilt u eerst met eigen ogen zien hoe het uiteindelijke product wordt? Bij print4packaging heeft u de mogelijkheid om één sample-exemplaar te bestellen. Als het product bevalt, kunt u eenvoudig het benodigde aantal bijbestellen. Niet helemaal tevreden? Dan heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Met een sample van de luxe verpakking weet u altijd zeker dat het eindproduct aan uw hoge wensen voldoet. U heeft de sample-verpakking binnen twee werkdagen in huis.

Luxe verpakkingen van karton

In ons assortiment vindt u een groot aanbod luxe verpakkingen van karton. Zo kunnen wij de volgende verpakkingen leveren:

 • Golfbaldoosje
 • Pennenbak
 • Giftbox
 • cd/dvd hoesje
 • Kussenhoes
 • Mug Box
 • Wijndoos
 • Visitekaartdoosje

De producten zijn leverbaar in diverse afmetingen. Tijdens de productie van de luxe verpakkingen moeten we rekening houden met de minimale en maximale uitsneden die onze machines kunnen maken. Daarom vindt u bij ieder product de minimale en maximale afmetingen die wij kunnen leveren.

Soort karton

Voor de productie van de kartonnen verpakkingen gebruiken wij doorgaans 250 grams papier. Wilt u een ander soort karton gebruiken? Wij werken met papier met een maximum gewicht van 530 gram.

Bedrukking

De manier van bedrukken van uw luxe verpakking hangt af van de grootte van de bestelling. Bij een bestelling met grote aantallen bedrukken wij de verpakking full color. Kleine oplages bedrukken we digitaal.

Eigen idee

Heeft u wensen voor een speciale luxe verpakking, maar staat dit niet in ons assortiment? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zolang het binnen de maximale afmetingen blijft, kunnen wij het voor u maken.

Luxe verpakkingen van kunststof

Op het gebied van kunststof luxe verpakkingen bieden wij u het onderstaande assortiment. Elke verpakking is leverbaar in diverse afmetingen. Deze vindt u bij de productspecificaties.

 • Offertemap
 • Boutique tas klein
 • Archief box 40mm
 • Boutique tas extra klein
 • Wijntas
 • Boutique tas groot
 • Archief box 20mm

Bedrukking

Iedere luxe verpakking van kunststof kunnen wij voor u bedrukken. Bij grote oplages bedrukken wij de producten full color, kleine oplages worden digitaal bedrukt.

Onder grote oplages verstaan wij: ≥ 100 stuks*
Onder kleine oplages verstaan wij: < 100 stuks

*Mogelijk langere levertijd bij grote oplages

Eigen idee

Heeft u bepaalde wensen voor uw luxe verpakkingen, maar staan deze niet bij ons assortiment? Neem gerust contact met ons op; wij gaan graag de uitdaging aan om de gewenste verpakkingen voor u te realiseren.

Bezorgkosten

Voor de levering van uw luxe verpakking betaalt u niets extra’s. Wij bezorgen uw bestelling gratis op het door u opgegeven adres.

Levertijd

Het grote voordeel van het bestellen van luxe verpakkingen bij print4packaging is dat wij uw producten snel kunnen produceren en versturen. Omdat wij zelf drukken en snijden, zijn wij in staat om kartonnen verpakkingen binnen twee werkdagen te leveren. Voor luxueuze kunststof verpakkingen geldt een langere levertijd. Wilt u weten wat de levertijd is van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze luxe verpakkingen, het aanleveren van bestanden of de levertijd van uw bestelling? Neem gerust contact op met onze specialisten; zij helpen u graag verder. U kunt het online contactformulier invullen of ons bellen op het nummer 036 524 5827.