Non-food verpakkingen

Bent u voor uw non-food producten op zoek naar de optimale verpakkingen? Zowel wat betreft ontwerp als bedrukking nemen wij u alle zorgen uit handen. Onze non-food verpakkingen bieden niet alleen optimale bescherming, maar ze presenteren het product ook nog eens op aantrekkelijke wijze. Mogen wij uw non-food verpakking maken?

Contact

Waarom kiezen voor Print 4 Packaging?


Sterk in kleine aantallen

Persoonlijke benadering

Hoogvolume producties

Razendsnelle levertijden

Compleet op maat gemaakte non-food verpakkingen

Onze non-food verpakkingen kunnen op diverse manieren worden bedrukt en afgewerkt. Heeft u standaard vouwdoosjes nodig of luxe cadeaudoosjes? De mogelijkheden zijn eindeloos en er is volop ruimte voor uw persoonlijke wensen. Naast bedrukte doosjes kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Display dozen
  • Luxe verpakkingen
  • Golfkarton in verlengde

Uw verpakkingswens is onze uitdaging

Met ruim 20 jaar ervaring op zak weten wij als geen ander hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. We leveren oplossingen voor tal van bedrijven en sectoren. We combineren een snelle en persoonlijke service met oog voor kwaliteit en uitstraling. Of het nu gaat om een verpakking voor uw elektronica, aanstekers of waspoeder: wij voorzien u van de perfecte maatwerkoplossing voor uw non-food product.

Verpakkingen voor vaste en vloeibare non-food producten

Print 4 Packaging ontwerpt, bedrukt en levert verpakkingen voor vaste en vloeibare non-food producten. Vaste non-food producten vereisen een sterke verpakking, omdat deze vaak herhaaldelijk open- en dichtgemaakt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaatwastabletten, kaarsen en verschillende soorten poeders. Een verpakking voor een vloeibaar non-food product heeft weer andere vereisten. Zo dienen de verpakkingen voor bijvoorbeeld handzeep of huishoudchemicaliën specifieke barrière-eigenschappen te hebben.

Neem contact op

Wilt u een non-food product op de markt brengen? Wij helpen u graag met het samenstellen, produceren en bedrukken van de perfecte verpakking. Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vestiging*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst