Private label verpakkingen

Wanneer u een private label product op de markt wilt brengen, dan hoort hier ook een bijpassende verpakking bij. Print 4 Packaging is dé specialist voor het ontwerpen en produceren van uw private label verpakkingen. Door middel van onze kennis, kunde en ruime ervaring zijn we in staat om een private label verpakking optimaal af te stemmen op uw wensen. Mogen wij uw private label verpakkingen maken?

Contact

Waarom kiezen voor Print 4 Packaging?


Sterk in kleine aantallen

Persoonlijke benadering

Hoogvolume producties

Razendsnelle levertijden

Private label verpakking compleet op maat

Op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpen en produceren wij voor u de ideale private label verpakking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan private label doosjes in verschillende soorten en maten, zoals productverpakkingen of verzenddoosjes. We hebben een groot assortiment aan standaard doosformaten, maar kunnen ook een doos volledig op maat ontwerpen en bedrukken.

Een doosje met uw logo bedrukken

Bij Print 4 Packaging bedrukken we verpakkingen met logo’s, maar ook met uw bedrijfsnaam, een citaat of een pakkende tekst. Door uw verpakkingen strategisch te laten bedrukken brengt u uw bedrijf onder de aandacht. Het design wordt zo een onderdeel van de marketing van uw onderneming.

Doosjes laten bedrukken is een kleine, maar interessante investering omdat u uw huisstijl hiermee doorvoert. Het komt professioneel over en is herkenbaar: een echte reclame-uiting. Bedrukte doosjes hebben dus niet alleen een praktisch nut, maar zijn ook marketingtechnisch bijzonder interessant. In overleg met onze ontwerpers en drukkers is er van alles mogelijk: we hebben de ervaring om u te adviseren.

Hoogwaardige apparatuur

Bij Print 4 Packaging beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur waarmee we de bedrukking van uw private label verpakkingen snel en voor een gunstige prijs kunnen uitvoeren. Zelfs bij lage aantallen zijn wij u voordelig van dienst.

Private label verpakkingen bestellen?

Voor het bestellen van op maat gemaakte en bedrukte private label verpakkingen neemt u contact op via onderstaand contactformulier. Laat gerust uw contactgegevens achter wanneer u meer informatie nodig heeft, we zijn u graag van dienst.

Vestiging*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst