Tassen bedrukken

Professionele tassen bedrukken geheel in stijl van uw bedrijf, congres of evenement: dat kan bij print4packaging. In ons aanbod vindt u stevige kunststof boutique tassen, goodiebags en promotietassen die u volledig kunt aanpassen naar uw smaak: kies een maat en upload uw eigen logo of ontwerp. Door uw tassen te bedrukken bij print4packaging profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Vaste verzendkosten van € 3,95
  • Tassen binnen 2 dagen bezorgd
  • Luxe tassen met professionele uitstraling
  • Tassen bedrukken vanaf € 1,77 per stuk

PRODUCTEN

Tassen bedrukken bij print4packaging

Met de volgende zes stappen bestelt u eenvoudig online uw eigen, originele tas bij print4packaging:

  1. Klik op de tas van uw keuze. U kunt kiezen tussen een extra kleine, kleine en grote tas.
  2. Vul het door u gewenste aantal in en upload uw eigen afbeelding of maak een ontwerp met het ontwerpsjabloon van print4packaging.
  3. Klik op ‘Aan winkelwagen toevoegen’ en vervolgens op ‘Afrekenen’.
  4. Log in of ga verder als nieuwe klant. Plaatst u voor het eerst een bestelling bij print4packaging? Dan vragen we u uw contact- en adresgegevens in te vullen.
  5. Geef aan hoe u wilt betalen. Dit kan via iDEAL, Mister Cash, creditcard of PayPal.
  6. Klik op ‘Bevestigen’.

Tas met een eigen ontwerp

Beschikt uw bedrijf over een eigen huisstijl? Door tijdens het bestelproces uw logo te uploaden, bestelt u gemakkelijk en snel een tas die volledig aansluit bij uw andere communicatie-uitingen. Wanneer u een grote bestelling plaatst, raden we daarnaast altijd aan om eerst een sample te bestellen. Zo weet u zeker dat de tas aan uw wensen voldoet en heeft u de mogelijkheid om deze nog aan te passen.

Ons aanbod te bedrukken tassen

Bij print4packaging vindt u wijntassen en boutique tassen in verschillende afmetingen. De prijs per tas is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Wanneer u meer tassen bestelt, worden de kosten per tas lager.