Verpakkingen food industrie

Wanneer het aankomt op de kwaliteit en presentatie van producten in de food industrie zijn goede verpakkingen een absolute must. De verpakking is een essentieel onderdeel van de versheid en het onderscheidend vermogen van uw product. Ons veelzijdige aanbod verpakkingen bedrukken we graag voor u. Ook voor compleet op maat gemaakte verpakkingen zijn we de aangewezen expert. Mogen wij uw verpakkingen voor de food industrie maken?

Contact

Waarom kiezen voor Print 4 Packaging?


Sterk in kleine aantallen

Persoonlijke benadering

Hoogvolume producties

Razendsnelle levertijden

Verpakkingen op maat

Dankzij ons veelzijdige aanbod verpakkingsdoosjes zorgen wij voor innovatieve, flexibele verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen. We hebben tal van standaard doosjes tot onze beschikking, maar ook een op maat gemaakte verpakking behoort tot de mogelijkheden. Op basis van uw gestelde eisen maken we graag een ontwerp en bedrukken we de verpakking compleet naar wens. We zijn expert op het gebied van bedrukte:

  • Doosjes
  • Sachets
  • Potten
  • Tubes
  • Blisters

Onbeperkte mogelijkheden

Doosjes zijn gewilde verpakkingen vanwege de onbeperkte mogelijkheden. Door middel van creatieve formaten, bedrukkingen en vormen laat u uw koekjes of zoetwaren extra opvallen. Onze doosjes gaan verder dan de praktische facetten: we laten ze opvallen in de schappen, waardoor de consument verleid wordt om het product te kopen. We vinden het belangrijk dat uw producten aanslaan bij de doelgroep en denken daarom graag met u mee bij het ontwerpen van een strategische verpakking.

Compleet op maat en volgens uw eisen

Wat is belangrijk voor uw verpakking? Hecht u veel waarde aan een slimme constructie of juist aan de mooiste bedrukking? Gaat u voor een doosje dat sterk en dik is of een doosje dat bijvoorbeeld vetwerend is? Ieder product heeft zijn eigen uitdagingen waar wij vanuit onze expertise uitstekend op inspelen. We denken graag met u mee wat betreft het realiseren van de ideale verpakking.

 

Contact

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw producten of ontvangt u graag een offerte voor het ontwerpen of bedrukken van food doosjes? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Vestiging*
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*
Niet leesbaar? Verander tekst